Şehit Kenan Çetin Ortaokulu

Vizyon: ÜRETKEN, YARATICI, SORUMLULUK SAHİBİ, BİLİMSEL DÜŞÜNCEYİ ÖN PLANDA TUTAN, EVRENSEL DEĞERLERE VE MİLLİ DEĞERLERE SAHİP, ÖĞRENMEYİ SEVEN, SORGULAYAN, YÜKSEK DONANIMLI BİREYLER VE GELECEĞİN LİDERLERİNİ YETİŞTİREN BİR EĞİTİM KURUMU OLMAK.

Misyon: ÜLKESİNE YARARLI KALİTELİ NESİLLER YETİŞTİRMEK! Türk Milli Eğitim sisteminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda her ortamda ve her durumda başarılı olacak, geleceğe kendini hazır hisseden, yaratıcı, sorunlar karşısında sorunun değil çözümün bir parçası olan, girişken, milli bilince ve manevi değerlere sahip, ahlaklı, üretken, dinamik, öğrenmeyi seven insanların yetiştirildiği, temelde donanımlı ve iyi insan olma özelliğini kazanmış, ülkemizin her anlamda gelişimine katkı sağlayacak kaliteli nesiller yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-15.10
Isınma: Kalorifer (Fuel-oil)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitkenancetinortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Tohma Mahallesi Yeşilyurt/ Malatya

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Yeşilyurt ilçesi Tohma mahallesinde yer almaktadır.

Adres - Tohma Mahallesi Yeşilyurt/ Malatya

Ulaşım Ulaşım özel araçlarla ve saat başı köye gelen - giden özel minibüslerle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 35 km uzaklıktadır.